Kilometerregistratie

Ik wil meer weten
image01

Track & Trace

Cartrackpro werkt door middel van een ingebouwd GPS-systeem in uw voertuig (en). Door middel van satellietverbindingen wordt de positie nauwkeuring bepaald, die u kunt inzien via een gepersonaliseerd online internetaccount.

Ik wil meer weten
image01

Heldere prijsstelling

Geen verborgen kosten Cartrackpro.nl Abonnementen al vanaf €9,95 per maand.

Ik wil meer weten
image01

Fleetmanagement

image01
Ik wil meer weten

Hoe werkt het ?

Ik wil meer weten
image01

Oplossingen

GPS Track en Trace

Cartrackpro werkt door middel van een ingebouwd GPS-systeem in uw voertuig (en). Door middel van satellietverbindingen wordt de positie nauwkeuring bepaald, die u kunt inzien via een gepersonaliseerd online internetaccount of via een speciale App voor de Smartphone.

Meer informatie

Kilometerregistratie

Doordat u inzicht heeft in de kilometerstanden van het wagenpark, kunt u actief inspelen op de onderhoudsbehoefte van de voertuigen. Op elk moment van de dag heeft u de kilometerstanden online inzichtelijk, zodat u weet hoever de voertuigen in onderhoud zijn. Daarnaast weet u hoeveel kilometers uw medewerkers afleggen per dag, week of maand. Met behulp van de tankkaart gegevens, krijgt u direct inzicht in het verbruik per voertuig waarop sturing kan worden uitgevoerd. Bekijk hier de mogelijkheden van de kilometerregistratie.

Meer informatie

Fleetmanagement

Als wagenparkbeheerder wilt u graag inzicht in uw wagenpark, met behulp van de Cartrackpro module in de auto’s van uw medewerkers zijn alle gereden kilometers automatisch inzichtelijk, u weet exact waar de auto’s zijn en geweest zijn. Daarnaast worden de gereden afstanden, snelheden etc direct on-line beschikbaar.

Meer informatie

Contact

  • Coolboard.nl BV
  • DJ Bunschotenstraat 14
  • 7471 CZ Goor (Hof van Twente)
  • Tel: 0547-260994
  • KVK: 58739637
  • BTW: NL 853160983B01

Nieuwsbrief

Maandelijkse updates in uw mailbox?