Kilometerregistratie

Ik wil meer weten
image01

Track & Trace

Cartrackpro werkt door middel van een ingebouwd GPS-systeem in uw voertuig (en). Door middel van satellietverbindingen wordt de positie nauwkeuring bepaald, die u kunt inzien via een gepersonaliseerd online internetaccount.

Ik wil meer weten
image01

Heldere prijsstelling

Geen verborgen kosten Cartrackpro.nl Abonnementen al vanaf €9,95 per maand.

Ik wil meer weten
image01

Fleetmanagement

image01
Ik wil meer weten

Hoe werkt het ?

Ik wil meer weten
image01

Fleetmanagement

Met behulp van Cartrackpro.nl heeft u als wagenparkbeheerder volledig inzicht in uw wagenpark, u heeft direct online overzicht over uw wagenpark en weet elk gewenst moment waar uw auto’s zich bevinden, kan erg handig zijn voor bijvoorbeeld een servicedienst of koerier.

Kilometeroverzichten

Met behulp van Cartrackpro.nl heeft u direct volledig inzicht in de kilometerstanden van het wagenpark, met behulp van de “export” functie kunt u de overzichten direct in uw eigen software pakket importeren. Op elk moment van de dag heeft u de kilometerstanden online inzichtelijk, zodat u weet wanneer de voertuigen onderhoud behoeven.

Daarnaast weet u hoeveel kilometers uw medewerkers afleggen per dag, week of maand. Met behulp van de tankkaart gegevens, krijgt u direct inzicht in het verbruik per voertuig, aan de hand van deze gegevens kunt u kosten besparen.

Diverse beveiligingsniveaus op het online platform

Onderhoudsmodule

Innovatief wagenparkbeheer daar staat Cartrackpro.nl voor, zo is onze R&D afdeling bezig met het ontwikkelen van een onderhoudsmodule waarbij op basis van de gereden kilometers en de door de autofabrikant opgegeven onderhoudsintervallen automatisch een signaal naar de Cartrackpro.nl server wordt gestuurd.

Wanneer u inlogt op de Cartrackpro.nl server ontvangt u direct een bericht dat auto met kenteken X op korte termijn onderhoud nodig heeft, de speciaal ontwikkelde software berekend aan de hand van de in het verleden gereden kilometers wanneer deze interval is bereikt, u kunt aan de hand hiervan een beurt inplannen, Cartrackpro.nl gaat echter verder, u kunt als wagenparkbeheerder ook automatisch een sms/mailtje naar de gewenste garage laten sturen zodat uw garage zelf contact met de bestuurder op kan nemen om een afspraak te maken.


Contact

  • Coolboard.nl BV
  • DJ Bunschotenstraat 14
  • 7471 CZ Goor (Hof van Twente)
  • Tel: 0547-260994
  • KVK: 58739637
  • BTW: NL 853160983B01

Nieuwsbrief

Maandelijkse updates in uw mailbox?