Kilometerregistratie

Ik wil meer weten
image01

Track & Trace

Cartrackpro werkt door middel van een ingebouwd GPS-systeem in uw voertuig (en). Door middel van satellietverbindingen wordt de positie nauwkeuring bepaald, die u kunt inzien via een gepersonaliseerd online internetaccount.

Ik wil meer weten
image01

Heldere prijsstelling

Geen verborgen kosten Cartrackpro.nl Abonnementen al vanaf €9,95 per maand.

Ik wil meer weten
image01

Fleetmanagement

image01
Ik wil meer weten

Hoe werkt het ?

Ik wil meer weten
image01

GPS Track en Trace

Cartrackpro werkt door middel van een ingebouwd GPS-systeem in uw voertuig (en). Door middel van satellietverbindingen wordt de positie nauwkeuring bepaald, die u kunt inzien via een gepersonaliseerd online internetaccount of via een speciale App voor de Smartphone.

De voordelen van Track & Trace

Zeer betaalbaar

Het track en trace systemen van Cartrackpro.nl is zeer betaalbaar, u betaalt eenmalig inbouwkosten daarna betaald u afhankelijk van uw abonnement een maandelijks bedrag op basis van een digitale faktuur. Cartrackpro.nl werkt niet alleen nationaal, maar standaard door heel Europa zonder meerprijs, dus geen verrassingen achteraf, uw voertuigen kunnen zonder problemen door Europa rijden.

Volledig online account

Cartrackpro beschikt over een online portal waarop een account kan worden aangemaakt. Na installatie van het systeem door een van onze gecertifceerde inbouwstations, ontvangt u automatisch de inloggevens voor uw online portal, u kunt direct na inbouw uw voertuig volgen en online alle gegevens inzien online portal. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan staat onze helpdesk gratis tot uw beschikking.

Diefstal

Naast het lokaliseren biedt het track en trace systeem een breder scala aan functionaliteiten. Zo ontvangt u o.a. een bericht wanneer het track en trace systeem wordt losgekoppeld van de accu, door een koppeling te maken met het in de auto aanwezige alarmsysteem is het mogelijk het alarmsysteem te koppelen aan een meldkamer (bel ons voor de mogelijkheden en kosten)


Contact

  • Coolboard.nl BV
  • DJ Bunschotenstraat 14
  • 7471 CZ Goor (Hof van Twente)
  • Tel: 0547-260994
  • KVK: 58739637
  • BTW: NL 853160983B01

Nieuwsbrief

Maandelijkse updates in uw mailbox?