Kilometerregistratie

Ik wil meer weten
image01

Track & Trace

Cartrackpro werkt door middel van een ingebouwd GPS-systeem in uw voertuig (en). Door middel van satellietverbindingen wordt de positie nauwkeuring bepaald, die u kunt inzien via een gepersonaliseerd online internetaccount.

Ik wil meer weten
image01

Heldere prijsstelling

Geen verborgen kosten Cartrackpro.nl Abonnementen al vanaf €9,95 per maand.

Ik wil meer weten
image01

Fleetmanagement

image01
Ik wil meer weten

Hoe werkt het ?

Ik wil meer weten
image01

Informatie

Bijtelling en Belasting

Cartrackpro werkt door middel van een ingebouwd GPS-systeem in uw voertuig (en). Door middel van satellietverbindingen wordt de positie nauwkeuring bepaald, die u kunt inzien via een gepersonaliseerd online internetaccount of via een speciale App voor de Smartphone.

Meer informatie

Rss Normenkader

Doordat u inzicht heeft in de kilometerstanden van het wagenpark, kunt u actief inspelen op de onderhoudsbehoefte van de voertuigen. Op elk moment van de dag heeft u de kilometerstanden online inzichtelijk, zodat u weet hoever de voertuigen in onderhoud zijn. Daarnaast weet u hoeveel kilometers uw medewerkers afleggen per dag, week of maand. Met behulp van de tankkaart gegevens, krijgt u direct inzicht in het verbruik per voertuig waarop sturing kan worden uitgevoerd. Bekijk hier de mogelijkheden van de kilometerregistratie.

Download pdf

Waarom Cartrackpro.nl?

Als wagenparkbeheerder wilt u graag inzicht in uw wagenpark, met behulp van de Cartrackpro module in de auto’s van uw medewerkers zijn alle gereden kilometers automatisch inzichtelijk, u weet exact waar de auto’s zijn en geweest zijn. Daarnaast worden de gereden afstanden, snelheden etc direct on-line beschikbaar.

Meer informatie

Hoe werkt Cartrackpro.nl?

Met behulp van de ingebouwde module in het voertuig wordt er via een gps antenne contact gemaakt met een aantal satellieten, op basis van deze gegevens wordt de positie van het voertuig nauwkeurig bepaald, met behulp van GPRS wordt deze positie doorgegeven aan de de cartrackserver. Op het moment dat u ingelogd bent op de server kunt u direct de positie van uw voertuig inzien.

Meer informatie

Kosten?

Bij Cartrackpro.nl zijn er geen additionele kosten. Bij ons kunt u per maand betalen. Wij hanteren een vast tarief voor het inbouwen van het GPS device

Meer informatie

Contact

  • Coolboard.nl BV
  • DJ Bunschotenstraat 14
  • 7471 CZ Goor (Hof van Twente)
  • Tel: 0547-260994
  • KVK: 58739637
  • BTW: NL 853160983B01

Nieuwsbrief

Maandelijkse updates in uw mailbox?