Kilometerregistratie

Ik wil meer weten
image01

Track & Trace

Cartrackpro werkt door middel van een ingebouwd GPS-systeem in uw voertuig (en). Door middel van satellietverbindingen wordt de positie nauwkeuring bepaald, die u kunt inzien via een gepersonaliseerd online internetaccount.

Ik wil meer weten
image01

Heldere prijsstelling

Geen verborgen kosten Cartrackpro.nl Abonnementen al vanaf €9,95 per maand.

Ik wil meer weten
image01

Fleetmanagement

image01
Ik wil meer weten

Hoe werkt het ?

Ik wil meer weten
image01

Hoe werkt Cartrackpro.nl

Met behulp van de ingebouwde module in het voertuig wordt er via een gps antenne contact gemaakt met een aantal satellieten, op basis van deze gegevens wordt de positie van het voertuig nauwkeurig bepaald, met behulp van GPRS wordt deze positie doorgegeven aan de de cartrackserver. Op het moment dat u ingelogd bent op de server kunt u direct de positie van uw voertuig inzien.

Met behulp van door cartrackpro zelf ontwikkelde software is het mogelijk al uw voertuigen op een scherm te laten zien zodat u direct inzicht heeft in de positie van uw medewerkers.

Mocht er onverhoopt een probleem zijn met een verbinding, dan slaat de cartrackpro module dit op in zijn geheugen en stuurt het op een later moment naar de cartrackpro server zodat er altijd een sluitende kilometerregistratie tot stand komt.


Contact

  • Coolboard.nl BV
  • DJ Bunschotenstraat 14
  • 7471 CZ Goor (Hof van Twente)
  • Tel: 0547-260994
  • KVK: 58739637
  • BTW: NL 853160983B01

Nieuwsbrief

Maandelijkse updates in uw mailbox?